A QUATRE TINTES

“Productes nostrats per fer país.”

intro

AQT 04

AQT 05

_

VALORS AQUATRETINTES

Aquests són els valors que ens representen, els quals procurem transmetre en tot allò que fem.

1_HANDMADE (fet a mà)
Treballem de forma artesana per donar un valor afegit als nostres productes. Reivindiquem la producció local i defensem el comerç just.

2_ORGANIC (ecològic)
Treballem només amb materials ecològics, sostenibles i de la màxima qualitat per garantir els millors resultats. Respectem el medi ambient.

3_RAW (en cru)
Treballem assumint que les petites imperfeccions dels materials naturals, sense tractar ni manipular en excés, donen caràcter i personalitat. Com més pur i autèntic, millor.

4_Atenció al detall
Treballem parant especial atenció al més mínim detall, no deixant res a l’atzar o sense la consideració adient. Els petits detalls marquen la diferència.

5_Passió pel disseny
Treballem amb el convenciment que només el disseny i la seva adequada gestió permet canalitzar la nostra creativitat. Tot passa pel disseny.

6_Rigor
Treballem amb precisió i propietat per extreure cada dia la millor versió de nosaltres i així poder progressar com a persones. Conèixer bé l’ofici és essencial.

7_Serietat
Treballem donant a cada feina la importància que es mereix i en els terminis establerts. Per mantenir la confiança que ens és atorgada cal complir amb la paraula donada.

8_Professionalitat
Treballem amb absoluta honradesa, competència i humilitat, i d’acord amb les regles i deures del bon professional. Un no ha deixar mai d’aprendre.

I per suposat, treballem amb il·lusió, amb ganes de fer-ho el millor possible i sempre amb esperit constructiu.

_

x8_born

x16_xafogor

lamina_ARRIBARA

targetes 01


 

Anuncis