mandrosos

personal thoughts

És terrible la pèssima imatge que transmeten aquells comerços oberts al públic que, en el seu horari comercial, no tenen mai la persiana metàl·lica pujada fins dalt de tot. Denota desmotivació i poques ganes de treballar, quan no, un tracte personal que deixa molt que desitjar i una més que evident falta de professionalitat, per no parlar d’una més que probable deficient netedat en el cas que es tracti d’un restaurant. Doncs si ja els fa mandra apujar del tot la persiana (“que total, si s’haurà de tornar a baixar a l’acabar la jornada, millor que quedi a l’abast de la mà”, deuen pensar), millor no t’aventuris a entrar-hi per descobrir els seus productes o serveis: no se’n pot esperar res de bo.

Potser és un detall que escapa a la majoria, aquest de no tenir la persiana pujada fins dalt, però t’asseguro que encara que no t’hi hagis fixat a l’entrar-hi, sí que un cop dins d’alguna manera notes i perceps en l’ambient que no s’hi treballa amb intensitat, que ja queden lluny els dies en que s’aspirava a l’excel·lència (si és que realment n’hi va haver) i que ara amb prou feines es procura mantenir uns mínims.

Passa que mica en mica la desídia i la indiferència ho envaeixen tot, entrant llavors en un cercle viciós del que després és molt difícil sortir-ne. I és que la decadència comença amb petits detalls com aquest de no acabar d’apujar la persiana fins dalt, i s’acaba generalitzant a tots els aspectes d’un negoci. Fins que tard o d’hora passa allò inevitable: arriba un bon dia en que els soferts clients deixen de prendre’s la molèstia de tornar allà a on ja fa massa temps que tenen aquella incòmode i desagradable sensació de fotre nosa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s