que difícil és mantenir-se

personal thoughts

Certament, assolir l’èxit o arribar a triomfar resulta ben complicat, però molt més difícil és mantenir-se. Recordo perfectament aquell restaurant que en el seu moment va ser tota una revolució a la vila donada la seva proposta estètica i culinària, totalment diferent a la resta (i d’aquí el seu nom: different). De seguida es va posar de moda i cada setmana omplia el local, sovint amb 2 torns a les nits. Tothom en deia meravelles, qualsevol el recomanava i ningú s’ho volia perdre. Tots els clients en sortien d’allò més satisfets, cofois i amb ganes de tornar-hi. Entre ells, els meus amics i jo. Però de sobte, en el moment més àlgid d’aquell pròsper negoci, i malgrat la qualitat del menjar es mantenia inalterable a un magnífic nivell, les racions de cada plat van començar a minvar ostensiblement, circumstància que es feia especialment palesa en els postres. No així els preus, que no es van reduir el més mínim, però almenys tampoc es van incrementar.

El canvi era tan evident que una nit no ens vàrem poder estar de reclamar a la cambrera, i també propietària de l’establiment, per la considerable minva de l’anteriorment esplèndid i pantagruèlic volcà de xocolata. Aquesta, arribant al summum de la insolència i la poca perspectiva de futur, ens va deixar glaçats a l’afirmar, sense cap mena de pudor ni mirament, que “ara ja tenim la clientela feta”. I es va quedar tan ample, com volent dir que ja no els calia posar racions tan esplèndides, que amb poc més de la meitat en tenien prou per complaure la clientela. Evidentment, nosaltres no hi vàrem tornar mai més. I pel que sembla, molts dels seus ‘fidels’ clients tampoc, doncs als pocs mesos a la persiana abaixada d’aquell local hi constava un enorme cartell de ES LLOGA.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s