petits detalls

personal thoughts

Sempre procuro fixar-me en els vehicles de les persones amb qui he de fer tractes, que res et defineix tan bé com el cotxe que condueixes. Perquè són els petits detalls com aquest els que m’ajuden a fer un ràpid perfil psicològic de la persona amb qui m’he d’enfrontar. I amb el temps, acabes per concloure que els pitjors (amb qui negociar) són aquells gerents o directors generals capaços de deixar-se 50 o 60 mil euros en el BMW o l’Audi de torn, però que en comptes d’agafar unes llandes a l’alçada del ‘tractor’ que s’han comprat (doncs per norma tots cauen en el parany de comprar-se un dièsel), han optat per les tristes llandes de sèrie. També a l’hora d’escollir el motor acostumen a pecar de tristor, com sol confirmar el fet que a la part posterior no inclouen la típica plaqueta metal·litzada que n’indica la motorització, senyal inequívoca que aquesta és de baixa cilindrada. Resultat: un vehicle que no té ni la meitat de la gràcia que tindria senzillament afegint unes bones llandes; que un cotxe no deixen de ser quatre rodes i un motor sobre un bon xassís, rematat amb una carrosseria més o menys atractiva. És a dir, que ells s’han quedat amb la façana, en l’aparença exterior, oblidant els elements clau d’un cotxe com són les rodes i el motor. Doncs a l’hora de valorar les meves propostes actuen igual: només es fixen en el preu final del meu pressupost, que mai valoren com una inversió, sinó com una despesa, i obviant els beneficis que a la llarga donaria a l’empresa, del tot incapaços de pensar en res més que en mantenir el nivell de beneficis a curt termini. Total, que amb aquest tipus d’individus de seguida assumeixo que no hi he de perdre el temps.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s