errors garrafals

personal thoughts

Sovint se’m fa molt difícil seguir mantenint el respecte vers totes les persones amb qui acostumo a tractar a diari, precisament perquè mica en mica en vas coneixent detalls personals que a vegades preferiria no saber. Ara mateix, m’estic plantejant seriosament de tornar a canviar de gimnàs, doncs l’altre dia conversant amb l’instructor dels matins (el de la tarda no el conec, doncs jo sóc d’acudir-hi a primera hora del dia, just acabat de llevar i encara en dejú), vaig descobrir que el seu cotxe és tot un Scirocco dels nous… dièsel!! Craso error!! La mare que el va…!! Però com se li acudeix!! Un ‘pura sang’ dièsel!! Precisament ell, que pot anar a la feina caminant i que només el treu els caps de setmana!! La punyetera mania d’hipotecar-se amb un dièsel perquè gasta menys!! (Com diu un oncle meu, que sempre ha tingut cotxes de gasolina, “fins que a la F1 no vagin amb dièsel, no em plantejo canviar”). És tan error de concepte com comprar-te un Golf GTI… de 5 portes!! Però quina falta de criteri, quina poca dignitat, quina heretgia més descomunal!! Els enginyers de la Volkswagen que en hores lliures van parir el primer Golf GTI, gairebé com a divertimento, no ho van fer precisament sobre la base d’un 5 portes. Jo, directament els vendria només amb 2 butaques i res de seient del darrera; a part de pilot i copilot, no hi ha de pujar ningú més en un cotxe d’aquests. Però lluny de criminalitzar les marques d’automobils per tenir en els seus catàlegs aquests engendres, assenyalo que els autèntics culpables són els mateixos clients ineptes, que demanden aquest tipus de productes i per tant les marques es veuen obligades a fabricar-los. Està clar que allò de que “el cliente siempre tiene la razón” és totalment fals.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s