marques que (et) marquen molt

personal thoughts

És curiosa la contundent animadversió que cert tipus de persones et poden provocar, fins i tot abans de tenir-hi tracte personal, quan només les coneixes de vista. I la veritat és que em fot molt crear-me una idea preconcebuda d’algú a qui amb prou feines he pogut calibrar durant uns pocs segons, encara sense haver-hi creuat ni mitja paraula. Però a la llarga m’adono que rarament m’equivoco al fer aquest judicis preliminars i absolutament subjectius. Suposo que és degut a aquella teoria de les cites a cegues, la que diu que amb 5 minuts et sobra temps per valorar si tens o no afinitat amb l’altra persona. Crec que jo en tinc prou amb 5 segons per emetre sentència. I a mida que, forçosament, t’hi veus obligat a mantenir-hi una certa relació, certifiques que el rebuig que ja d’entrada et provocaven, en comptes de minvar, s’incrementa encara més. No sabria explicar exactament el perquè, però està clar que mai m’hi portaré be; només cal observar-los, tot juga a la seva contra: la seva manera de caminar, amb aquell aire desganat i gairebé de dropo, els seus comentaris pretesament simpàtics però que mai foten gràcia i que sempre deixen anar a deshora donada la seva exasperant falta d’empatia, més aquella mirada altiva i de motivats, de persones que es creuen que ho saben tot però que en veritat s’ofeguen en la seva pròpia ignorància. A sobre, resulten d’aquells espavilats que —segons ells— sempre ho compren tot al millor preu perquè coneix a tal i a qual o no-se-qué. En fi, que per més que m’hi esforço no els trobo cap virtut, i per contra, llurs defectes m’afloren a la mínima. Fins que un dia descobreixes el vehicle que condueixen i llavors ho entens tot: un Citroën (Xsara Picasso).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s