#RageAgainstComicSans bis

personal thoughts

Et recomanen un restaurant on s’hi menja tan i tan bé, que al cap de pocs dies fas l’esforç de visitar-lo al amb la teva parella per comprovar si compleix (o no) les expectatives que t’han creat. Donant un vot de confiança al prescriptor, descartes el prudent pas d’anar-hi qualsevol migdia a degustar un menú del dia per allò de fer-ne una primera valoració que no et surti massa cara, i t’arrisques a reservar taula per sopar a la carta. Vist de fora i també de dins, d’entrada tot sembla correcte i el teu ull inquisidor i entrenat de brander no detecta cap incoherència majúscula que faci sospitar el disgust que et sobrevindrà, ja assegut a la teva taula, a l’obrir la carta: està escrita íntegrament en Comic Sans! En un acte reflex la tanques de cop i amb violència, visiblement airat i desconcertat: senzillament, no te l’esperaves aquesta punyalada per l’esquena. La parella et mira contrariada mentre tu procures no pensar en intentar esbrinar qui deu haver estat el desalmat que ha perpetrar tal barbaritat, si el mateix propietari del local o bé un ‘amic’ que s’ha ofert o li han demanat que ‘dissenyés’ la carta, i et concentres a pensar com sortir de l’atzucac amb la màxima dignintat possible. Quan ve el maitre a prendre nota, li mires de colar una excusa inversemblant per tal de fugir el més aviat millor d’aquella antre, doncs en aquests casos és molt millor quedar-te amb el dubte de si realment la cuina estava a les alçades de les expectatives, que no pas descobrir que s’hi menja tan i tan bé com t’havien pronosticat i convertir-te’n en client habitual.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s