la motivació és intrínseca

personal thoughts

Un professor del postgrau en design management que vaig cursar a l’UPC afirmaba que en realitat no es pot motivar al personal, que la gent ha de venir motivada de casa; doncs tret de tu mateix, ningú és capaç de motivar-te (i en cas cosntrari, és símptoma inequívoc de que has de canviar de feina). Ara, allò que sí han de procurar tots els directius/encarregats i els empresaris/emprenedors és intentar no desmotivar als seus treballadors, cosa que a la pràctica està demostrat que resulta prou difícil d’aconseguir.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s