el que ens fa especials

news & events

“Amb la il·lusió d’equiparar tothom en la nostra societat, vam fer un pas endavant convençuts que qualsevol persona tenia (i té) el dret de ser recordat el dia de la seva mort. És un detall, petit però molt significatiu. Les famoses necrològiques [secció que publiquem cada setmana des del primer exemplar] han dignificat els nostres familiars, ja que fins llavors només apareixien les esqueles de les famílies amb més recursos. La resta, doncs, no es devien morir. Amb aquesta intenció, senzilla i justa, vam crear un precedent que encara avui marca la diferència.

Però les necrològiques també han ajudat a actualitzar les bases de dades. Exemples de primera mà són les entitats financeres o les biblioteques, que fan un cop d’ull a tots aquells que ens han deixat per donar-los de baixa com a usuaris. Un mostra més que seccions com aquesta també són un servei a la ciutadania.”

Especial 15è aniversari d’El Cargol setmanari penedesenc gratuït

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s