slow food

personal thoughts

M’he adonat que, quan menjo acompanyat, jo sempre sóc l’últim d’acabar-me el plat. I mira que no parlo gaire, jo, a taula. Però la veritat és que aquest fet no em desagrada gens: entenc que m’agrada gaudir de la gastronomia sense presses i dedicant-li el temps que es mereix. L’únic inconvenient és que se m’acaba refredant tot!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s