El gran cambio

publications

El que estem vivint no és una crisi financera i econòmica passatger, sinó la conseqüència d’un gran tsunami geopolític i social que el món està experimentant: un gran canvi. El gran canvi. Aquest gran canvi suposa una basculació de poder i riquesa des d’Occident cap a altres llocs del món, als països emergents. És el final d’una llarga etapa d’expansió que va començar amb la revolució industrial i que es troba en fase d’extinció. La crisi econòmica no és res més que la claudicació de dos segles de lideratge occidental. Penso que moltes persones encara no s’han adonat d’aquest fet: assistim al final d’una era.

El gran cambio, de Fernando Trias de Bes
Temas de Hoy, 2013
348 pàgines

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s