com sobreviure a la crisi?

random thoughts

“Els experts coincideixen a assenyalar 2 factors determinants que coincideixen en moltes de les empreses que han sortit ben parades de la crisi: la capacitat exportadora i l’existència d’un propietari estable i amb nom i cognoms.
Però exportar no és la solució màgica, perquè requereix de molt esforç i diners; el perfil de les empreses que han tingut èxit són companyies mitjanes i grans que ja havien crescut exportant. També l’existència d’un propietari estable i amb poder de decisió és un element clau per al desenvolupament de les empreses a l’exterior, ja que crea un clima de confiança entre els directius i els predisposa a realitzar esforços en aquest sentit.”

Aintzane Gastesi al suplement Diners de La Vanguardia (27 octubre 2013)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s