l’enunciat de la meva missió personal

personal thoughts

“Treballar cada dia segons objectius clars, concrets i ben definits, cercant l’excel·lència i la plenitud, amb actitud positiva i d’atenció total (mindfulness), sempre amb passió, llibertat, creativitat, valentia i decisió, il·lusionat pel què faig, atent a la meva intuïció i sense perdre mai el sentit de l’humor, per assolir nous reptes que em facin créixer personal i professionalment, alhora procurant el bé comú, l’equilibri entre els diferents rols de la meva vida (persona, parella, familiar, amic i company de feina) i assumint que rendir-se no és una opció.”

Jaume Mitjans design manager/ consultor de disseny

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s