cal mirar al passat per entendre el present

personal thoughts

Segons explica l’enogastrònom Jaume Fàbregas a La Contra de La Vanguardia del passat 8 de maig, els monestirs catalans van salvar la cuina europea amb receptaris tan importants com el Llibre de coch de Ruperto de Nola (donada la seva creativitat, el Ferran Adrià del segle XV, com l’anomena l’entrevistat), així que la recent coronació del Celler de Can Roca com a millor restaurant del món (i anteriorment, el Bulli) ve a confirmar que el passat configura i condiciona enormement el present, només que a vegades no en som pas conscients. I encara diria més, cal recuperar les arrels (sovint oblidades) per guanyar en caràcter i personalitat, l’única manera de sobresortir en un món tant summament competitiu.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s